Δημιουργία λογαριασμού

Είσοδος

Διεύθυνηση Email

[email protected]

Επικοινωνία

+30 693 4415912

Η ακαδημία μας χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ» - ΔΑΚ, καθώς και τις εγκαταστάσεις του σύχρονου 9Χ9 γηπέδου στον χώρο του «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ».

Αμφότερες οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός της Μαρίνας Φλοίσβου, στον περιοχή του Φαληρικού ΔΕΛΤΑ. Στον ευρύτερο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι συνοδοί των παιδιών έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις πολυάριθμες επιλογές αναψυχής και γύμνανσης που παρέχονται.

Instragram Instragram Instragram

esports

 Προπονήσεις

Χάρη στην τεχνογνωσία των επαγγελματιών eΑθλητών και των προπονητών ποδοσφαίρου, παρέχουμε προπονητικές ασκήσεις που ενσωματώνονται στον κόσμο του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου, συνδέοντάς τις με το πραγματικό γήπεδο.

Training

Η Ακαδημία μας συνεργάζεται με επαγγελματίες eΑθλητές που ειδικεύονται στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο με σκοπό την σύνδεση του εικονικού κόσμου (Gaming) με το πραγματικό γήπεδο εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.

Tournaments

Οργανώνουμε τουρνουά που προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες, ενισχύοντας το αίσθημα ανταγωνισμού και κοινότητας και την συνδεση με το πραγματικό ποδόσφαιρο.

eSports

Iones United eSports - EAFC

Η ΙΩΝΕΣ UNITED Παλιού Φαλήρου δημιούργησαν την πρώτη αθλητική ακαδημία eSports στην Ελλάδα!  🎮

Στην ακαδημία μας, στοχεύουμε στη σύνδεση του παραδοσιακού ποδοσφαίρου με τον συναρπαστικό κόσμο των eSports. Σε μια εποχή ψηφιακής εξέλιξης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που ενώνει την αγάπη για το gaming με τις αξίες του ποδοσφαίρου. Κατανοούμε ότι το gaming δεν είναι μόνο ψυχαγωγία, αλλά και μια ευκαιρία για την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε διάφορα επίπεδα. Αναγνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το gaming στη ζωή των παιδιών και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε σε αυτά μια μοναδική εμπειρία σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, ενώ παράλληλα ενισχύουμε τις δεξιότητες τους.

Η ακαδημία esports είναι θεμέλιος λίθος για την ανάπτυξη νέων ταλέντων στον κόσμο των ηλεκτρονικών αθλημάτων. Με βασικά στοιχεία όπως εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και κοινοτική συμμετοχή, η δομή περιλαμβάνει εκπαιδευτικά μαθήματα, πρακτική άσκηση και συμμετοχή σε τουρνουά. Με επικεφαλής προπονητές και ισορροπημένη προσέγγιση παιχνιδιού και εκπαίδευσης, η ακαδημία δημιουργεί ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την επαγγελματική ανάπτυξη των παικτών.

Η ομάδα υποστήριξης προσφέρει συμβουλές και καθοδήγηση, τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά, προωθώντας ένα υγιές και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Οι προπονητές της eSports Academy συνεργάζονται στενά με τους προπονητές της ποδοσφαιρικής ακαδημίας, επιτυγχάνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με υβριδικά challenges.

Οι διαδικτυακές προπονήσεις πραγματοποιούνται εβδομαδιαία, ( ώρες 21:00-22:00). Τα υβριδικά ποδοσφαιρικά challenges λαμβάνουν χώρα κάθε 2o Σάββατο μετά τις πρωινές προπονήσεις στον ειδικό χώρο eSports Gaming του Μπεφόν στήν έδρα της ομάδας στο Παλαιό Φάληρο.

Η VGL eSports, με την εμπειρία και αφοσίωσή της στον χώρο των eSports, διοργανώνοντας μέχρι σήμερα τις μεγαλύτερες δράσεις esports στην Ελλάδα, θα συμβάλλει στην βέλτιστη λειτουργία της πρώτης αθλητικής ακαδημίας eSports Iones United eSports.

Είμαστε περήφανοι για αυτό το νέο κεφάλαιο και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτή τη συναρπαστική εμπειρία με την κοινότητά μας!

Προεγγραφή στην eSports Iones Academy!