Δημιουργία λογαριασμού

Είσοδος

Διεύθυνηση Email

[email protected]

Επικοινωνία

+30 693 4415912

Η ακαδημία μας χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ» - ΔΑΚ, καθώς και τις εγκαταστάσεις του σύχρονου 9Χ9 γηπέδου στον χώρο του «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ».

Αμφότερες οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός της Μαρίνας Φλοίσβου, στον περιοχή του Φαληρικού ΔΕΛΤΑ. Στον ευρύτερο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι συνοδοί των παιδιών έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις πολυάριθμες επιλογές αναψυχής και γύμνανσης που παρέχονται.

Instragram Instragram Instragram

Summer Camp

Περίοδος - Λειτουργίας

17/06/2024 - 12/07/2024

Α’ Περίοδος ( 17/6 - 28/6) 

Β’ Περίοδος (1/7 - 12/7) 

Μαρίνα Φλοίσβου - Μπεφόν - Παλαιό Φάληρο

Ενδεικτικό πρόγραμμα

8:00- 9:00 συγκέντρωση παιδιών

9:00-12:00 αθλοπαιδιές (μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, πινγκ πονγκ, τένις, ποδόσφαιρο κ.ά.)

12:00-13:00 δεκατιανό

13:00-14:30 δημιουργική απασχόληση


Κόστος Συμμετοχής

Ανά Περίοδο (2 εβδομάδες)  

1 άτομο 180€  - 2 άτομα 350€ *

Ανά Εβδομάδα : 

1 άτομο 100€  - 2 άτομα 190€ *

Ανά ημέρα 

1 άτομο 25€ 

* η έκπτωση ισχύει για αδέρφιαSummer Camp

Summer Camp - KIDs Summer FUN 

Ζήστε το απόλυτο καλοκαίρι στο Kids Summer Sports Camp! Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη διασκέδαση, περιπέτεια και νέες φιλίες!  (Για παιδιά από 7 έως 12 ετών.) 

Σε ένα περιβάλλον σύγχρονο και ασφαλές, τα παιδιά μας μπορούν να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν ταυτόχρονα, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά αθλήματα αλλά και να διασκεδάσουν με δημιουργικά παιχνίδια. 

Με ειδικά σχεδιασμένο καθημερινό πρόγραμμα για τα παιδιά, η προπονητική ομάδα που αποτελείται από διπλωματούχους καθηγητές φυσικής αγωγής, θα δημιουργεί ολιγομελείς ομάδες. Και αφοσιωμένοι και έμπειροι ομαδάρχες θα φροντίζουν για την ασφάλεια των παιδιών.

Το καλοκαιρινό camp θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 14:30 και θα περιλαμβάνεται πρωινό σνακ και δεκατιανό. Υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών μέχρι τις 17:00 με επιπλέον χρέωση

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, καθώς για την καλύτερη λειτουργία του camp θέσαμε το όριο των 40 παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν.  

Δραστηριότητες

Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Volley, Κολύμβηση, Τέννις, Στίβος, Ping pong, Mini games, Survivor activities, Bowling, Badminton, Arts & crafts, eSports, STEM

Εγγραφή στο Summer Camp!

Our Faq

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδι, σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας [αναφέρετε ηλικιακή ομάδα]. Στόχος μας είναι τα παιδιά να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι, γεμάτο διασκέδαση, άθληση και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους: * Α' περίοδος: 17/6/24 - 28/6/24 * Β' περίοδος: 1/7/24 - 12/7/24

Κάθε μέρα, από τις 8:00 έως τις 14:30, τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως: * Ομαδικά αθλήματα (π.χ. ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ) * Ατομικά αθλήματα (π.χ. τένις, κολύμβηση, ατομική γυμναστική) * Κινητικά παιχνίδια * Δημιουργικές δραστηριότητες, Esports, STEM - Ρομποτική

Όλες οι δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στις άριστες εγκαταστάσεις του Μπεφόν, σε ένα ασφαλές και δροσερό περιβάλλον με σκιά και άφθονο χώρο για παιχνίδι. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, εξασφαλίζοντας την ατομική προσοχή των εκπαιδευτών σε κάθε παιδί.

Με ειδικά σχεδιασμένο καθημερινό πρόγραμμα για τα παιδιά, η προπονητική ομάδα αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτές φυσικής αγωγής, με αγάπη για το παιδί και άριστες δεξιότητες επικοινωνίας.

Ναι, υπάρχει δυνατότητα επιπλέον φύλαξης των παιδιών έως τις 17:00, με μια μικρή έξτρα χρέωση.

* Έμπειροι εκπαιδευτές * Ασφαλές και φιλικό περιβάλλον * Ποικιλία δραστηριοτήτων * Διασκέδαση και μάθηση * Ιδανικό για παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό

Για pαιδιά από 7 έως 12 ετών.

Η τσάντα του αθλητή θα πρέπει να έχει: νερό, καπέλο, αντηλιακό, χαρτομάντιλα και μωρoμάντιλα , είδη κολύμβησης (σκουφάκι, μαγιό, σαγιονάρες, πετσέτες, σαμπουάν) και μια αλλαξιά ρούχα. Στους χώρους προπόνησης υπάρχουν αυτόματοι πωλητές νερού και σνακ αλλά και κυλικείο που θα λειτουργεί τις ώρες του camp. Τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν μαζί τους πολύτιμα αντικείμενα. Επίσης θα πρέπει να είναι γραμμένο το όνομα στα προσωπικά τους αντικείμενα.